Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/f/9/7/maler-oslo.no/httpd.www/wp-includes/load.php on line 585 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/f/9/7/maler-oslo.no/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 202 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/f/9/7/maler-oslo.no/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 202 Fjerning av maling er viktig når du skal pusse opp Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/f/9/7/maler-oslo.no/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3597
Fjerning av maling

Fjerning av maling

Fjerning av maling er viktig når du skal pusse opp hus og hjem. Men hvordan skal du fjerne malingen best mulig uten å gjøre skade?

Når du fjerner maling fra tre har man tre vanlige metoder – skraping, kjemi eller varme. Man gjerne kombinerer disse metodene, men man må ha god kunnskap om bygningens konstruksjon for å unngå utilsiktede skader og dermed risikere ekstrakostnader.

En av de viktigste tingene du bør tenke på er å unngå skade overflaten slik at f.eks. vann og fukt trenger inn. Dette kan fører til store skader og ikke minst gjøre at ny malingstrøk ikke fester seg godt nok. Når du skal male over gammelt malingstrøk så må du vurdere om malingstrøket skal fjernes eller ikke. Noen tegn kan være avslitt maling, kakelert maling eller hvis malingen har sopp og alger. Det beste er å kontakte en kompetent maler som kan vurdere dette for deg.

Det å fjerne maling kan være både tidskrevende og slitsomt, og dersom du gjør det feil så kan det koste deg ekstra dyrt. Lei heller en kompetent maler som kan vurdere hvordan maling kan fjernes på en trygg måte til en rimelig pris. Vi har flere malere i Oslo/Bærum området som båder fjerner maling og legger på et nytt malingstrøk. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende, gratis befaring.

Hvis dere har behov for en profesjonell malerhjelp, så er nettsiden http://www.maler-oslo.no/absolutt verdt å besøke. På nettjenesten registreres kun malerfirmaer som anbefales av andre og som har gode referanser.  Her finner dere kun polske håndverkere med en solid yrkesutdanning, som utfører malertjenester på det høyeste nivå.  Vi ser ikke bort fra at flere av deres venner og bekjente allerede har erfaring med noen av våre kyndige fagfolk. Ikke nøl med å prøve ut deres malerferdigheter  i ditt eget hus!  Det er verdt å ha vår nettadressehttp://www.maler-oslo.no/ i bakhodet når du er på jakt etter et godt og erfarent malerfirma.

 

fjerning av maling