Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/f/9/7/maler-oslo.no/httpd.www/wp-includes/load.php on line 585 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/f/9/7/maler-oslo.no/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 202 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/f/9/7/maler-oslo.no/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 202 Male hus - Maler Oslo Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/f/9/7/maler-oslo.no/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 3597
Male hus

male hus

På tide å male hus ?

Er det på tide å male hus? Å male huset fornyer ikke bare boligen, men beskyttet fasadens trevirke mot skader som sopp,mugg, og algedannelse.  Å male huset er et stort prosjekt og mange har rett og slett ikke tid til dette. Men heldigvis er det ikke sikkert at du trenger å male hele huset.

Det er ikke lurt å utsette malingsarbeidet, for når du får fuktskader kan reperasjonene bli svært dyre. Det finnes mange klare tegn på at huset må males på nytt, slik som maling flasser av, ser sliten ut eller er angrepet av for mye sopp og algdannelse.  Men heldigvis er det ikke sikkert du trenger å male hele huset. Husvegger blir angrepet ulik av vær, sol og vind. Det kan hende av sørveggen er i god stand, mens nordveggen trenger å friskes opp med et nytt malingstrøk. Kort fortalt så vil ulike sider av huset ha ulike malingsintervaller. Denne informasjonen kan spare deg mye tid og penger. Derfor bør du undersøke huset godt og sjekke hva som trenger et nytt malingstrøk eller ikke. Ellers kan du leie våre malere som kan utføre jobben for deg, slik at malingsarbeidet ikke stjeler hele sommeren din. Vi holder til i Oslo/Bærum og gir deg en uforpliktende, gratis befaring.

Hvis dere har behov for en profesjonell malerhjelp, så er nettsiden http://www.maler-oslo.no/absolutt verdt å besøke. På nettjenesten registreres kun malerfirmaer som anbefales av andre og som har gode referanser.  Her finner dere kun polske håndverkere med en solid yrkesutdanning, som utfører malertjenester på det høyeste nivå.  Vi ser ikke bort fra at flere av deres venner og bekjente allerede har erfaring med noen av våre kyndige fagfolk. Ikke nøl med å prøve ut deres malerferdigheter  i ditt eget hus!  Det er verdt å ha vår nettadressehttp://www.maler-oslo.no/ i bakhodet når du er på jakt etter et godt og erfarent malerfirma.